Wnetrze biura w Elektrowni Powiśle

Wnetrze biura w Elektrowni Powiśle

Elektrownia Powiśle otwiera się na nowo. Wnętrza mają styl industrialny tak samo, jak cała dawna elektrownia. Elektrownia Powiśle znajduje się przy innym równie wyjątkowym miejscu, jakim są Bulwary Wiślane. W pasażu Elektrowni Powiśle możesz spotkać luksusowe marki, restauracje oferujące potrawy z różnych stron świata i Beauty Hall. Powiemy Ci więcej na temat jednej części firmy Logicor.

Wnetrze biura w Elektrowni Powiśle

Nowoczesny i przytulny miks stylów

Firma Logicor już od wejścia wita klientów przestrzenią. Hall recepcyjny z dominacją szarości jest naprawdę imponujący. Jednocześnie różne odcienie szarości powodują, że hall wygląda bardzo nowocześnie. Znajdują się w nim jedynie dwa designerskie krzesła w kolorze jasnoszarym i czarny, niski stolik kawowy. Przytulności temu pomieszczeniu dodaje roślinność w doniczkach nawiązujących do stylu boho. Przechodzimy dalej.

Teraz możemy zajrzeć do jednej z sal konferencyjnych. Mocno widać w nich połączenie z recepcją. Mamy tutaj identyczną podłogę i krzesła o takim samym kolorze obić. Różnią się tylko tym, że w tym przypadku są to krzesła obrotowe. Mamy również identyczną, tylko większą doniczkę z kwiatkiem. Całkowicie nowe elementy to bardzo interesująca tapeta w różnych odcieniach zieleni i żółci oraz duży, solidny stół z drewnianymi nogami oraz białym blatem. Sala konferencyjna jest nowoczesna, ale jednocześnie niezwykle przytulna.

Warto w tym projekcie zwrócić jeszcze uwagę na salę z bardzo wygodnymi fotelami w kolorze intensywnej żółci. Dzieli je niewielki stolik kawowy. To przestrzeń, w której można spokojnie odpocząć albo prowadzić rozmowy biznesowe w przyjemnej atmosferze. Dopełnieniem całego projektu jest ogromny taras.

Zobacz galerię zdjęć wnętrza biura

Logior – nowe wnętrza

Lokalizacja: Elektrownia Powiśle Waw
Klient : Logicor sp zoo
Projekt: 2021/22
Autorzy Projektu : STOPROCENT Architekci : Przemysław Kaczkowski , Magdalena Morelewska , Anna Wojcieszek 
Wyposażenie wnętrz: AQINA Patrz zalacznik
Zieleń: Folrabo
Zdjecia: anbestudio, Anastasia Burak
Kolorowe ściany w pomieszczeniach konferencyjnych : w technice Wabi Sabi
Opracowanie: Marlena Kopacz

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!