Warszawska restauracja zyskała nowe, szałwiowe wnętrze. Bistro The Eatery serwuje tradycyjną, pyszną i co najważniejsze polską kuchnie!
– Staramy się nadać nowe znaczenie polskiej kuchni, nie trzymamy się sztywno tradycyjnych przepisów, ale zmienimy je z duchem czasu. To wszystko bez przesadnego eksperymentowania, bo to nie kuchnia doświadczalna, ale wysokiej jakości propozycja na co dzień, a nie tylko od święta. Dla gości liczy się zdrowa kuchnia, smak i prezencja potraw, i na to właśnie stawiamy – mówi szef kuchni Bartłomiej Trojanowski.
We wnętrzu bistro The Eatery króluje kolor szałwii, dopełniają je odcienie bieli i szarości. Lastryko, stal, mosiądz i marmurowe blaty stołów nadają całości oryginalny charakter, zaś rattanowe oparcia krzeseł doskonale komponują się z bujną zielenią otaczającą główną witrynę, przez którą już z ulicy można zerknąć do środka. Za projekt aranżacji była odpowiedzialna Agnieszka Dubas, właścicielka bistro i stylistka modowa.
Oto hasło restauracji The Eatery - Jedz pij i żyj dobrze. W meni bistro znajdziemy polskie przysmaki w nowoczesnym wydaniu.
Nowoczesna kuchnia bazująca na tradycyjnych polskich daniach, oparta na wysokiej jakości produkcie. Z twistem. - to zapewnienie ze strony restauracji.
|
|
|
|
|
|
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Kody QR robią coraz większą karierę w architekturze. Coraz częściej...
czytajArchitekci z pracowni Tremend przeprowadzili rewitalizację poznańskiego Novotel Centrum. Odważne...
czytajPracownie i29 interior architects oraz VMX Architects połączyły siły w...
czytajSalon Preludium Executive Lounge na Lotnisku Chopina został uznany za...
czytaj
Ilość komentarzy: 0
Dodaj nowy komentarz