W trakcje pandemii jak i po niej, restauracje, kawiarnie czy bary muszą zmierzyć się z kolejnym wyzwaniem - dostosowaniem obiektów i swoich usług do nowych norm i wymagań sanitarnych. I to właśnie jest zadaniem międzynarodowego konkursu pt. Regen Dining.
Zadanie konkursowe:
Zadanie polega na przeprojektowaniu i reorganizacji istniejących obiektów i dostosowanie ich do rzeczywistości post-covidowej, czyli do nowych wymagań sanitarnych. Uczestnicy sami mogą wskazać lokalizację swojego projektu, która będzie miała kluczowe znaczenie w kontekście norm sanitarnych obowiązujących w danym kraju. Propozycje powinny obejmować obiekty architektoniczne takie jak kawiarnie, restauracje, puby czy bary.
Konkurs prowadzony jest w języku angielskim. Obowiązują opłaty rejestracyjne uzależnione od liczby zgłoszeń.
Nagrody:
Wysokość nagród uzależniona jest od liczby uczestników w konkursie. Maksymalna pula nagród wynosi 12.000$.
Terminy:
Rejestracja - do 9 listopada 2020 roku.
Przesyłanie projektów - do 24 listopada 2020 roku.
Szczegóły na stronie konkursu: https://uni.xyz/competitions/regen-dining/info/about
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Tytuł tegorocznej edycji to Skandynawskie ciepło. Zadaniem uczestników jest zaprojektowanie...
czytajPlantacja – tak nazywa się autorski projekt naczyń do hodowania...
czytaj13 grudnia br., podczas wernisażu wystawy pokonkursowej KMS 2017 ogłoszono...
czytajGdańska Galeria Miejska ogłasza konkurs na zestaw autorskich produktów prezentowanych...
czytaj
Ilość komentarzy: 0
Dodaj nowy komentarz