W trakcje pandemii jak i po niej, restauracje, kawiarnie czy bary muszą zmierzyć się z kolejnym wyzwaniem - dostosowaniem obiektów i swoich usług do nowych norm i wymagań sanitarnych. I to właśnie jest zadaniem międzynarodowego konkursu pt. Regen Dining.
Zadanie konkursowe:
Zadanie polega na przeprojektowaniu i reorganizacji istniejących obiektów i dostosowanie ich do rzeczywistości post-covidowej, czyli do nowych wymagań sanitarnych. Uczestnicy sami mogą wskazać lokalizację swojego projektu, która będzie miała kluczowe znaczenie w kontekście norm sanitarnych obowiązujących w danym kraju. Propozycje powinny obejmować obiekty architektoniczne takie jak kawiarnie, restauracje, puby czy bary.
Konkurs prowadzony jest w języku angielskim. Obowiązują opłaty rejestracyjne uzależnione od liczby zgłoszeń.
Nagrody:
Wysokość nagród uzależniona jest od liczby uczestników w konkursie. Maksymalna pula nagród wynosi 12.000$.
Terminy:
Rejestracja - do 9 listopada 2020 roku.
Przesyłanie projektów - do 24 listopada 2020 roku.
Szczegóły na stronie konkursu: https://uni.xyz/competitions/regen-dining/info/about
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Zadaniem konkursowym jest stworzenie projektu produktu przy użyciu materiałów dostępnych...
czytajUczestnikami mogą być architekci, architekci wnętrz, projektanci (każda osoba,...
czytajKonkurs architektoniczny skierowany jest do studentów wydziałów architektury i architektury...
czytajZadaniem konkursowym jest projekt garderoby Krystyny Jandy w Och-Teatrze.W konkursie...
czytaj
Ilość komentarzy: 0
Dodaj nowy komentarz