W trakcje pandemii jak i po niej, restauracje, kawiarnie czy bary muszą zmierzyć się z kolejnym wyzwaniem - dostosowaniem obiektów i swoich usług do nowych norm i wymagań sanitarnych. I to właśnie jest zadaniem międzynarodowego konkursu pt. Regen Dining.
Zadanie konkursowe:
Zadanie polega na przeprojektowaniu i reorganizacji istniejących obiektów i dostosowanie ich do rzeczywistości post-covidowej, czyli do nowych wymagań sanitarnych. Uczestnicy sami mogą wskazać lokalizację swojego projektu, która będzie miała kluczowe znaczenie w kontekście norm sanitarnych obowiązujących w danym kraju. Propozycje powinny obejmować obiekty architektoniczne takie jak kawiarnie, restauracje, puby czy bary.
Konkurs prowadzony jest w języku angielskim. Obowiązują opłaty rejestracyjne uzależnione od liczby zgłoszeń.
Nagrody:
Wysokość nagród uzależniona jest od liczby uczestników w konkursie. Maksymalna pula nagród wynosi 12.000$.
Terminy:
Rejestracja - do 9 listopada 2020 roku.
Przesyłanie projektów - do 24 listopada 2020 roku.
Szczegóły na stronie konkursu: https://uni.xyz/competitions/regen-dining/info/about
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Weź udział w konkursie na projekt mebla tapicerowanego pn. „USIĄDŹ...
czytajProjekt "Bloom" autorstwa Jordana Lee Martina zwycięża w tegorocznej edycji...
czytajKonkurs na zaprojektowanie gadżetów promocyjnych i upominkowych.
czytajKonkurs make me! to kluczowy element Łódź Design Festival realizowany...
czytaj
Ilość komentarzy: 0
Dodaj nowy komentarz