Projekt wnętrza – oszczędzanie miejsca

dodano: 31.05.2013r.

Strefa dla gości

W mieszkaniu pierwotnie przewidziano trzy sypialnie, więc projektanci z AO Studios, zdecydowali się w jednym z tych pomieszczeń urządzić jadalnię. Pomimo chęci uzyskania przestronnego wnętrza, nie zdecydowano się na wyburzenie ścian. Jadalnia, wedle życzenia właścicieli, miała być odrobinę wyizolowana gdyż jest to miejsce podejmowania gości. Ważne jednak były sprytne rozwiązania oszczędzające przestrzeń, by do tego pokoju zmieścił się obszerny stół z sześcioma krzesłami. Jako podziały zastosowano drzwi przesuwne oddzielające jadalnię od pokoju gościnnego.

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!