Warsztat pracy

dodano: 17.07.2012r.

Projektując adaptację budynku wzniesionego w latach 40. XX wieku, architekci postanowili w jak najmniejszym stopniu ingerować w jego oryginalną strukturę. Zamiast całkowicie zmieniać i modernizować wnętrze, zachowali jego surowy, przemysłowy charakter, a także ślady, jakie odcisnął na nim czas. Zostawili więc na ścianach łuszczącą się farbę, wszystkie rysy i zadrapania pokrywając je jedynie warstwą żywicy, która ma zapobiec dalszej degradacji. Gama kolorystyczna nowych elementów została dopasowana do dominującego w hali surowego betonu. 

Komentarze

Ilość komentarzy: 4

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Prashant 2012-08-07 21:44:19

To prawda, całe miiaeksnze warte jest obejrzenia zachwycające! Biurka-parapety, lampy w jadalni i pokoju dzieci, ściana książek, pf3łka na książki nad łf3żkami dzieci, pf3łki między oknami, dziurkowane płyty (nie wiem, jak to się nazywa, ale kojarzy mi się z kuchnią Julii Child ) i nawet szafka z nich w biurze, a do tego jest to amfilada jasna, wysoka, przestronna Mogłabym tak chyba jeszcze długo opisywać, co mi się spodobało Pewnie nigdy w takim mieszkaniu nie zamieszkam, ale pomarzyć m

Angela 2012-09-02 20:36:31

To prawda, całe maszekinie warte jest obejrzenia zachwycające! Biurka-parapety, lampy w jadalni i pokoju dzieci, ściana książek, pf3łka na książki nad łf3żkami dzieci, pf3łki między oknami, dziurkowane płyty (nie wiem, jak to się nazywa, ale kojarzy mi się z kuchnią Julii Child ) i nawet szafka z nich w biurze, a do tego jest to amfilada jasna, wysoka, przestronna Mogłabym tak chyba jeszcze długo opisywać, co mi się spodobało Pewnie nigdy w takim mieszkaniu nie zamieszkam, ale pomarzyć m

Carly 2013-02-21 14:36:33

A ja musze powiedziec, ze mi sie ten pokoj nie bdzaro podoba ;-( bo taka olbrzymia przestrzen i co zrobiono? Ustawiono wszystko pod scianami a na srodku gigantyczny zielony dywan. Pusto tu i malo przytulnie. Jedynie te biureczka pod oknem wygladaja mi na superowe rozwiazanie. No i pokoj jest jakby przechodni, bo sa do niego az trzy wejscia. No chyba ze ktos lubi taka otwarta przestrzen na wszystkie strony. Czasami mam wrazenie ze duza przestrzen jest rownie trudna do zagospodarowania jak maly

tullybept 2020-09-20 01:09:04

casino real money vegas slots online gold fish casino slots http://onlinecasinouse.com/#

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!