W poszukiwaniu przestrzeni

W poszukiwaniu przestrzeni


Apartament w Gdyni według projektu pracowni Formativ jest przykładem zwycięskiej walki o przestrzeń. Efekt ten osiągnięto poprzez wyburzenie ściany pomiędzy holem a salonem. Powstała otwarta przestrzeń wizualnie powiększyła mieszkanie.


W miejsce ściany zaprojektowano duży regał, który wprowadza aktracyjny widok na salon oraz duże przeszklenia w przestrzeni otwartej.


apartament w gdyni
przestrzen, mieszkanie, jak powiekszyc

W pomieszczeniach króluje biel ocieplona kolorem jasnego dębu. Zestawienie tych barw dało w efekcie przytulne, ale nie monotonne wnętrze. Oszczędne w ilości kolorów pomieszczenia są przyjemnie uporządkowane, a za sprawą form i tekstur stają się dodatkowo wysmakowane.

 

mieszkanie, ciekawe pomysły, aranżacje
mieszkanie, ciekawe pomysły, aranżacje
mieszkanie, ciekawe pomysły, aranżacje

Gustowne i oryginalne dodatki sprawiają, że wnętrze jest nieszablonowe.


mieszkanie, ciekawe pomysły, aranżacje
mieszkanie, ciekawe pomysły, aranżacje
mieszkanie, ciekawe pomysły, aranżacje

Apartament w Gdyni

Projekt wnętrz: Formativ

Realizacja: 2017

Lokalizacja: Gdynia


Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!