Projekt STEO

Projekt STEO


Archiwytwórnia - biuro architektoniczne z Dąbrowy Górniczej wykonała projekt metamorfozy powierzchni biurowej dla firmy STEO. Zastosowane rozwiązania pozwoliły optycznie powiększyć przestrzeń i wprowadzić do wnętrza harmonię.

 

 

projekt steo
projekt steo
projekt steo

Działowe ściany gipsowo-kartonowe zastąpiono szklanymi, akustycznymi z możliwością zasłonięcia ich żaluzjami. Głównym elementem kompozycyjnym jest centralnie umiejscowiony box pokryty fornirem. Zaprojektowano go z myślą o ukryciu dużej ilości regałów do gromadzenia dokumentacji.


projekt steo
projekt steo
projekt steo

Lokal składa się z trzech przestrzeni biurowych, sekretariatu, łazienki, kuchni oraz korytarza. Pomieszczenia utrzymane zostały w stonowanej kolorystyce. Biel, szarość i czerń zestawiono z jasnym kolorem drewna. Biuro jest teraz jasne i przestronne. Zastosowane elementy wygłuszające spełniają jednocześnie funkcję dekoracyjną.


projekt steo
projekt steo
projekt steo

Projekt STEO

Projekt wnętrz: Archiwytwórnia. Biuro architektoniczne Tomasz Pytel

Powierzchnia: 120 m2

Realizacja: 2017

źródło: materiały Archiwytwórnia

 

Sprawdź również: Dynamicznie w VELO7


Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!