Boazeria rządzi

Boazeria rządzi

Zobaczcie tylko nową strefę recepcyjną lobby biurowca Adgar Plaza One. Projekt przygotowała pracownia In Design.

Blisko 200-metrowa powierzchnia została całkowicie przearanżowana, dzięki czemu zyskała funkcjonalność i dodatkową przestrzeń. W jasnym, nowoczesnym wnętrzu wykorzystano naturalne materiały, w tym drewno, tkaniny i gres oraz dużo kojącej zieleni.

Była to modernizacja budynku oddanego do użytku w 2000 roku i stanowiącego dzisiaj element kompleksu biurowego Adgar Plaza mieszczącego się przy licy Postępu w Warszawie.

Projekt: In Design
Realizacja: 2016
Fot: Adgar

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!