Mięso pod kopułą

dodano: 18.11.2011r.

Odnosząc się do dwóch motywów przewodnich – fabryki i rzeźni – projektanci ze studia Shed użyli w aranżacji wnętrza prostych, przemysłowych materiałów i 'krwistej' palety barw. Podłogi pokrywa przemysłowa, gumowa wykładzina, blat długiego na osiem metrów baru zrobiony jest ze stali nierdzewnej, a front – ze skorodowanej blachy, przemysłowe lampy wiszą na hakach z galwanizowanej stali, a ich czerwone kable swobodnie zwisają z sufitu. W oknach restauracji umieszczono czerwone, neonowe napisy 'liquor', które rzucają stłumione światło na proste stoły o czarnej, metalowej konstrukcji i drewnianych blatach oraz ławki, których siedziska pokryte są skórą w brązowoczerwonym kolorze. Pozostałe krzesła utrzymane są w stylu industrialnego vintage.

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!