Mieszkanie na Powiślu – artystyczne retro

dodano: 22.10.2014r.

BE2 Studio: Justyna Bekier i Paweł Bekier

Autorzy aranżacji tego wnętrza chcieli uzyskać efekt artystycznego retro. Czy im się to udało?

Za projekt wnętrza tego niewielkiego mieszkania na warszawskim Powiślu odpowiadają projektanci z pracowni BE2 Studio: Justyna Bekier i Paweł Bekier. Pierwotnie, lokal w bloku z czasów PRL o powierzchni zaledwie 40 m², był bardzo zniszczony i wymagał gruntownego remontu. W efekcie powstała przestrzeń z otwartą strefą dzienną gdzie znajduje się część wypoczynkowa, jadalnia i aneks kuchenny, który można zasłonić zasłoną. Pozostałe pomieszczenia to łazienka oraz sypialnia.

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!