Szczypta smaku

dodano: 24.09.2012r.

Diabeł tkwi w szczegółach. A o charakterze wnętrza decydują detale. Czasami wystarczy przyciągający uwagę drobiazg, by prostej aranżacji dodać niepowtarzalnego smaku. Taką strategię wybrała Joanna Laajisto, projektując bistro Bar & Co w Helsinkach.

Komentarze

Ilość komentarzy: 2

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Podaj kod z obrazka

*

Lobsang 2012-10-13 21:21:48

Absolutely delicious lonikog! I consistently get so "jealous" lonikog at the nutritious delicious meals you make for yourself. I cannot make such vegetable focused and "exotic" dishes as Vanja is such an uber carnivor and really cramps my style. HAHAHA.I cannot tell you how wonderful it was to meet you - have yet to write about it - and I will!:)Valerie

Liz 2013-03-29 00:44:53

by software u shluod mean games i hope and the hardware plays a big part and most games are made on consoles then to pc but anyways get a pc pc>all

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!